ECIW Studenten-verbinding

Iedere werkdag, s’ochtends om 8:00 uur, komen we samen om de les in de praktijk te brengen. Met dagelijks wisselende sprekers nodigen we je uit om deel te nemen. Vul onderstaand formulier in om de inloggegevens voor de Zoom kamer te ontvangen.

– “Vergeet niet dat zodra deze reis begonnen is, het einde vaststaat. Twijfel zal onderweg komen en gaan, en gaan om terug te keren. Toch is de afloop zeker. Niemand kan nalaten te doen wat God voor hem heeft bestemd.”

Het aangaan van de verbinding met de alles omvattende Vormloze Bron.

Leren en onderwijzen komen hier samen.

Onze reguliere sessies vinden plaats op Zoom in de ochtend van maandag tot en met vrijdag met wisselende docenten. In onze agenda kun je bekijken welke student/docent les geeft.

  -Je ontvangt de toegangsgegevens tot onze Studenten-verbinding Zoom kamer in een e-mail van ons. Vul hiervoor onderstaand formulier in.

  -Met deze toegangsgegevens kun je alle sessies bezoeken. Dit betekent dat je niet voor elke klas afzonderlijk hoeft te registreren.

  -We openen de kamer altijd 10 minuten voor aanvang (07:50 u.) en vragen je om een paar minuten van tevoren te komen, zodat we op tijd kunnen beginnen.

  Informatie over de inschrijving voor de sessies:

  Na het indienen van dit formulier ontvang je van ons direct een e-mail met de toegangsgegevens. Na 5 minuten nog geen email ontvangen? Controleer al je inboxen en eventueel ook de spammap.


  • Door het invullen van het bovenstaande formulier ga je akkoord met het ontvangen van een email met gegevens om deel te kunnen nemen aan de dagelijkse Zoom ontmoetingen. Het delen van je gegevens zal alleen gebruikt worden voor communicaties over de ECIW Studenten-verbinding groep.