Clicky

Dagelijkse Les Klas

Ontdek het op Google Play

  • Les 277 – Laat mij Uw Zoon niet binden door wetten die ik heb gemaakt.
    on October 4, 2022 at 03:00

    LES 277 Laat mij Uw Zoon niet binden door wetten die ik heb gemaakt. Uw Zoon is vrij, mijn Vader. Laat ik me niet inbeelden dat ik hem heb gebonden met de wetten die ik heb gemaakt om het lichaam te regeren. Hij is niet onderworpen aan enige wet die ik heb gemaakt waarmee ik probeer het lichaam beter te beschermen. Hij wordt niet veranderd door wat veranderlijk is.  Hij is geen slaaf van enige wet van tijd. Hij is zoals U hem geschapen hebt, omdat hij geen andere wet kent dan de Wet van Liefde. Laat wij geen idolen aanbidden, noch geloven in enige wet die afgoderij maakt om de vrijheid van de Zoon van God te verbergen. Hij is niet gebonden, behalve door zijn overtuigingen. Maar wat hij is, stijgt ver boven zijn vertrouwen in slavernij of vrijheid uit. Hij is vrij, omdat hij zijn Vaders Zoon is. En hij kan niet gebonden zijn, tenzij Gods Waarheid liegen kan, en God zou kunnen willen dat Hij Zichzelf misleidt.


Klik hier om vorige jaargangen van de dagelijkse les klas te beluisteren op youtube


Het doel van het werkboek is je geest systematisch te trainen in een andere waarneming van alles en iedereen in de wereld. De oefeningen zijn ontworpen om je te helpen de lessen te veralgemenen, zodat je gaat begrijpen dat ze elk evenzeer toepasbaar zijn op je waarneming van alles en iedereen.

De overdracht van training verloopt bij ware waarneming niet op dezelfde manier als de overdracht van training in de wereld. Als ware waarneming is bereikt met betrekking tot enige persoon, situatie of gebeurtenis, dan staat vast dat ze totaal op alles en iedereen overgaat. Anderzijds maakt één uitzondering, die buiten ware waarneming wordt gehouden, haar verwezenlijking waar dan ook onmogelijk.

De ware aard van ware waarneming is dat ze geen begrenzingen heeft.
Ze is het tegengestelde van de manier waarop je nu ziet.

Een Cursus in Wonderen wordt uitgegeven door Uitgeverij Ankh-Hermes bv - Deventer.

ISBN: 9789020283167 - 9789020210439 - 9789020209143 - 9789020211641 - 9789020283174