Dagelijkse Les Klas

Ontdek het op Google Play

  • Les 299 – Eeuwige heiligheid woont in mij.
    on October 25, 2020 at 03:00

    LES 299 Eeuwige heiligheid woont in mij. Mijn heiligheid gaat mijn eigen vermogen om te begrijpen of te weten verre te boven. Toch erkent God, mijn Vader, die mijn heiligheid schiep, haar als de Zijne. Onze Wil, samen, begrijpt haar. En onze Wil, samen, weet dat het zo is. Vader, mijn heiligheid is niet van mij. het is niet aan mij om haar door zonde vernietigd te laten worden. Het is niet aan mij om haar onder aanval te laten lijden. Illusies kunnen haar verduisteren, maar ze kunnen haar schittering niet doven, noch haar licht dimmen. Ze blijft voor altijd volmaakt en onaangetast. In haar is alles geheeld, want alles blijft zoals U het geschapen heeft. En ik kan mijn heiligheid kennen. Want Heiligheid Zelf heeft mij geschapen, en ik kan mijn Bron kennen want het is Uw Wil dat U wordt gekend.


Klik hier om vorige jaargangen van de dagelijkse les klas te beluisteren op youtube


Het doel van het werkboek is je geest systematisch te trainen in een andere waarneming van alles en iedereen in de wereld. De oefeningen zijn ontworpen om je te helpen de lessen te veralgemenen, zodat je gaat begrijpen dat ze elk evenzeer toepasbaar zijn op je waarneming van alles en iedereen.

De overdracht van training verloopt bij ware waarneming niet op dezelfde manier als de overdracht van training in de wereld. Als ware waarneming is bereikt met betrekking tot enige persoon, situatie of gebeurtenis, dan staat vast dat ze totaal op alles en iedereen overgaat. Anderzijds maakt één uitzondering, die buiten ware waarneming wordt gehouden, haar verwezenlijking waar dan ook onmogelijk.

De ware aard van ware waarneming is dat ze geen begrenzingen heeft.
Ze is het tegengestelde van de manier waarop je nu ziet.