Bijeenkomsten


Maandag en Vrijdagochtend 06:45 uur Samen lezen eerste 50 herhalinglessen Een Cursus in Wonderen

Aan het begin en einde van de week, om 6:45 uur, lezen we met iedereen die mee wilt doen, de eerste 50 herhalingslessen.

Dinsdag en Donderdag 18:00 uur Zoom klas met de dagelijkse les:
In deze klas gaan we gezamelijk de les van die dag doornemen. Er is tijd voor dieper begrip van de les en gelegenheid tot het stellen van vragen over de les.

Zaterdag 17:00 uur Thema uit Een Cursus in Wonderen

Op zaterdag behandelen we een thema uit de Cursus. Het thema wordt op donderdag via het youtubekanaal HetLichtIsGekomen puntNL aangekondigd.
https://www.youtube.com/c/hetlichtisgekomenpuntnl/videos

Aanmelden voor een of alle klassen via onderstaande Zoom klassen link:


Zoom op Zaterdag

 

Ontdek het op Google Play

Ook meedoen met het lezen van het tekstboek via Skype iedere maandag, woensdag en vrijdagavond 18:45 – 19:45 uur? Meld je aan via het contactformulier op de website.

Dit programma loopt het hele jaar door, en instromen is iedere week mogelijk.


Vanaf maandag 6 januari 2020 beginnen we met een volledig nieuw programma over het Handboek voor Leraren van het boek van Een Cursus in Wonderen.

Heb je je altijd al afgevraagd wat er in het handboek staat maar het nog nooit ingekeken? Heb je vragen over het doel van Een Cursus in Wonderen, of algemene levensvragen? Voel je de aandrang om te helpen maar weet niet hoe of waar te beginnen? Wil je weten of ook jij al lang een leraar bent of misschien wel een eeuwige student?

Dan kan het zomaar zijn dat deze 8 weekse cursus je vragen zal beantwoorden. Acht weken lang, iedere werkdag (40 klassen in totaal) gaan we door het hele Handboek. Iedere werkdag kijken we voor 45 minuten naar een nieuw onderwerp of vraag uit het Handboek.