Bijeenkomsten


LET OP onderstaande HvL klas loopt tot 28 februari. We zijn inmiddels begonnen. Aanmeld periode is verstreken en instromen is niet mogelijk!

———–

Vanaf maandag 6 januari 2020 beginnen we met een volledig nieuw programma over het Handboek voor Leraren van het boek van Een Cursus in Wonderen.

Heb je je altijd al afgevraagd wat er in het handboek staat maar het nog nooit ingekeken? Heb je vragen over het doel van Een Cursus in Wonderen, of algemene levensvragen? Voel je de aandrang om te helpen maar weet niet hoe of waar te beginnen? Wil je weten of ook jij al lang een leraar bent of misschien wel een eeuwige student?

Dan kan het zomaar zijn dat deze 8 weekse cursus je vragen zal beantwoorden. Acht weken lang, iedere werkdag (40 klassen in totaal) gaan we door het hele Handboek. Iedere werkdag kijken we voor 45 minuten naar een nieuw onderwerp of vraag uit het Handboek.

Aanmelden is noodzakelijk en kan door het invullen van het contactformulier op eencursusinwonderen.org tot uiterlijk 6 januari. Na aanmelding krijg je binnen 24 uur een bevestiging.

————

DEELNAME is niet meer mogelijk!

We werken hard aan online bijeenkomsten. We hopen op dit kanaal spoedig live-stream bijeenkomsten te kunnen houden. Wil je dit project steunen, stuur dan even een bericht via het contact formulier.